Noi detalii privind crima din Săcele

Se adâncește misterul în cazul morții adolescentei de 15 ani din comuna constanțeană Săcele. Dacă inițial anchetatorii au dat de înteles că tatăl a fost cel care i-a curmat zilele, încercând apoi să se sinucidă și el, acum se iau în calcul și alte variante. Cea mai șocantă ipoteza ar fi aceea că fata a fost ucisă de o a treia persoana, care ulterior a încercat să il omoare și pe tatăl acesteia.

Astăzi Elena, fata de 15 ani, ar fi trebuit să se întoarca la școală. În clasa ei, colegii au adus coroane de flori și lumânări. S-au strans cu mic cu mare la liceu, alături de profesori și au mers apoi sa o conducă pe Elena pe ultimul drum. Cu două zile înainte să moară,  Elena și-a sunat dirigintele și i-a spus că nu se simte bine, că are febră și a cerut să fie invoită.
Elena era o adolescenta veselă, dedicată vieții școlare, participa la toate activitățile și se intelegea bine cu toată lumea. Vestea morții ei a căzut ca un trăznet peste toate cunoștințele și profesorii copilei iar șocul a durat ceva timp.
Între timp anchetatorii încearcă să pună cap la cap toate dovezile dar și mărturiile pe care le-au strâns de la locul oribilei crime. Și dacă la început se contura ipoteza că tatal și-a ucis fiica dupa ce i-ar fi injectat o substanță necunoscută, iar mai apoi a încercat și el să se sinucidă în același mod, acum procurorii iau în calcul și alte piste. Ramane varianta omorului însa acum exista dubii în ceea ce priveste persoana care l-a comis.
Tragedia de la Săcele a șocat o întreaga comunitate. Nenorocirea s-a petrecut vineri seara iar cea care a facut  macabra descoperire a fost sora mai mică a fetei. Copila este acum consiliată de psihologi care încearcă să găsească cauzele posibile ale unui asemenea gest din partea tatalui.
Urmatorul pas în anchetă este audierea tatălui victimei, considerat principalul suspect în acest caz.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole