Avarie la magistrala Năvodari

O nouă avarie a survenit la magistrala de alimentare cu apă a localităților Ovidiu, Corbu, Lumina și Năvodari în cursul dimineții de marți. Remedierea acestei defecțiuni, localizată la o distanță de 15 metri față de prima lucrare și a necesitat prelungirea sistării apei potabile până la ora 11.00.

Astăzi, la ora 04.00 de dimineață s-a reușit remedierea avariei care pleacă de la statia de tratare Palace și alimentează cu apă localitățile Ovidiu,Corbu, Lumina și Năvodari. S-au făcut manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizării apei potabile, însă, la scurt timp, a fost descoperită o nouă avarie, la o distanta de aproximativ 15 metri față de prima lucrare, pe aceeași conductă. In prezent, se desfășoară lucrări de montare a unui colier și de etanseizare a zonei prin sudură. Prin urmare, s-a sistat din nou pomparea apei pe această conductă pana în jurul orei 11.00. Pentru că diametrul și lungimea rețelei de distribuție sunt mari, perioada de timp necesară pentru umplerea acesteia și intrarea în presiune este de aproximativ 5 ore. In aceasta situatie, abonatii de la blocurile ANL din Ovidiu, si cei din partea de Est a orasului Navodari (strazile Recoltei, Linistii, Macului, Apusului, Prelungirea Recoltei, Locomotivei, Eternitatii si Plopilor) raman in continuare fara apa la robinete pana in jurul orei 16.00.
RAJA S.A. cere scuze consumatorilor afectati de aceasta avarie si îi asigura ca echipele de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si realuarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole