Avarie RAJA în municipiul Constanța

O defecțiune la rețeaua de alimentare cu apă, din municipiul Constanța, a determinat restricționarea circulației rutiere pe tronsonul delimitat de străzile Căiuți și Zorelelor astăzi, de la ora 08.30.  Măsura a fost luată de S.C. RAJA S.A. în vederea desfășurării lucrărilor necesare remedierii avariei.

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi la conducta de alimentare cu apă, din intersecţia străzilor Căiuţi cu Zorelelor, din municipiul Constanța, s-a impus restricționarea traficului auto, pe acest tronson cu sensul de mers către Complexul Comercial Faleză Nord, în intervalul orar 08.30 -14.00.
Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.
Regia cere scuze participanților la trafic și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.
Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de această lucrare, întrucât echipele RAJA Constanța încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole