Activități socio-educative pentru copiii din Năvodari

Primăria orașului Năvodari, prin intermediul Centrului de zi pentru copii, oferă servicii sociale de zi, fără cazare, activități socio-educative și consiliere psihologică, copiilor aflați în dificultate și familiilor acestora. Parinții nu achită nicio taxă, totul fiind suportat din bugetul local și, mai mult, copiii primesc și o masă caldă.

La finele anului trecut, în luna noiembrie, Primaria Năvodari marca încă un proiect reușit și anume  înființarea unui Centru de zi pentru elevii din oraș. Aici, elevii au prilejul să desfășoare nenumarate activități care vizează dezvoltarea personală a acestora și nu numai.
Totodată, în cadrul serviciului de activități socio-educative se urmărește extinderea câmpului de cunoaștere, activități de socializare a copiilor, deoarece acestea se desfășoară pe grupuri și tot felul de interese și abilități practice, precum desen, modelaj, activitati ludice, sportive, audiere de cantece, povesti, poezii, dans, stimularea talentelor culturale si artistice. Centrul de Zi pentru copii oferă aceste servicii într-un mod gratuit, datorită Primăriei Năvodari.
Pentru a putea  beneficia de serviciile oferite, părinții trebuie să se adreseze centrului și să depună o cerere, iar dacă sunt îndeplinite criteriile se trece la etapa următoare.
În perioada următoare, serviciile oferite de Centrul de Zi pentru copii vor include și activități de logopedie și educaționale, de sprijin pentru efectuarea temelor școlare și recuperare școlară.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/activitati-socio-educative-pentru-copiii-din-navodari/
Articolul Activități socio-educative pentru copiii din Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole