7 străzi din Năvodari au rămas fără apă potabilă

Mai multe străzi din orașul Năvodari au rămas fără apă potabilă din cauza unei avarii la o conductă RAJA. Echipele de intervenție ale societății depun eforturi pentru a rezolva această situație neprevăzută, însă au întâmpinat dificultăți care au prelungit durata de remediere până la ora 21.

Din cauza unei avarii la conducta principala de alimentare cu apă ce pleaca de la statia de pompare Leonciuc din orasul Navodari, SC RAJA SA a fost nevoita sa intrerupă, inițial, furnizarea apei potabile astazi, 12 ianuarie, in intervalul orar 09,00 – 16,00. Echipele de interventie au reusit remedirea avariei in jurul orei 15,00, însă, in urma manevrelor pentru reluarea furnizarii apei pe conducta, una dintre vane a cedat si s-au demarat lucrarile de inlocuire a acesteia. În aceste conditii, perioada de finalizare a lucrarilor a fost prelungită până la ora 21.
Sunt afectati abonatii de pe strazile: Linistii, Macului, Recoltei, Eternitatii, Prelungirea Recoltei, Apusului si Locomotivei. Lucrarile de reparatii sunt mult ingreunate de temperaturile scazute.
Reprezentanții companiei de apă își cer scuze fata de consumatorii afectati de  aceste lucrari si ii asigură ca echipele de interventie fac tot posibilul pentru finalizarea reparatiilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/7-strazi-din-navodari-au-ramas-fara-apa-potabila/
Articolul 7 străzi din Năvodari au rămas fără apă potabilă apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole