Proiecte europene noi pentru Primăria Năvodari

Orașul Năvodari va colabora cu Primăria din Balcic, Bulgaria, în cadrul unui proiect european care vizează creșterea capacității administrative. Acesta a fost aprobat zilele trecute. Cum va ajuta acest proiect locuitorii orașului aflați imediat.

Primul proiect votat de consilieri la început de an a fost rectificării bugetului de venituri și cheltuieli de pe anul ce tocmai s-a încheiat, în urma căruia orașul Năvodari primește suma de 145 de mii de lei.
Nici proiectele ce vizează sfera socială și învățământul din oraș nu au fost uitate. Primarul orașului Năvodari a propus ca transportul pentru elevii cu dizabilități din învățământul obligatoriu să fie gratuit, iar consilierii locali au votat “pentru” în unanimitate.
O noutate pentru orașul de la malul mării este și un proiect ce vizează colaborarea autorităților de aici cu omologii din Bulgaria în ceea ce privește dezvoltarea transfrontalieră. Practic, acest proiect prevede achiziționarea unui soft care să permită accesarea de documente din arhiva primăriei, atât de către funcționari cât și de către cetățeni.
Autotitățile locale speră ca si contracul de finanțare  să se semneze în cel mult 2 sau 3 săptămâni. Vizita de precontractare va avea loc luni, 16 ianuarie la Balcic în Bulgaria.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/proiecte-europene-noi-pentru-primaria-navodari/
Articolul Proiecte europene noi pentru Primăria Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole