Neatenția la volan putea să ducă la o adevărată tragedie la Năvodari

Neatenția la volan putea să ducă la o adevărată tragedie la Năvodari, unde două autoturisme s-au făcut praf după ce șoferul unuia din acestea a executat o manevră greșită, spun polițiștii sosiți la locul impactului. Coliziunea s-a soldat cu rănirea unei persoane, care a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.

Accidentul soldat cu rănirea unei femei, pasageră într-una dintre mașinile implicate, s-a produs chiar în centrul orașului, în apropierea Casei de Cultură „Pontus Euxinus”. Polițiștii au ajuns imediat la locul impactului, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, solicitat pentru a acorda primul ajutor unui pacient.
Oamenii legii au efectuat măsurători și au audiat martorii care au asistat la scenele de coșmar pentru a desluși dinamica impactului. Din primele cercetări, spun polițiștii, accidentul s-ar fi produs din pricina neatenției la volan, urmînd să se stabilească ulterior care dintre cei doi conducători se face vinovat. Coliziunea s-a soldat cu o victimă, care a beneficiat de ajutor medical la fața locului. Dacă aceasta va avea nevoie de îngrijiri medicale la spital, atunci șoferul vinovat se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Impactul s-a soldat cu avarierea gravă a celor două autoturisme implicate, însă traficul rutier în zonă nu a avut de suferit în urma accidentului rutier.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/neatentia-la-volan-putea-sa-duca-la-o-adevarata-tragedie-la-navodari/
Articolul Neatenția la volan putea să ducă la o adevărată tragedie la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole