“Ambasadorii bibliotecii” din Năvodari, la treabă

Luna februarie va fi una extrem de încărcată pentru voluntarii programului “Ambasadorii bibliotecii” din Năvodari. Talentații tineri vor să marcheze mai multe Zile Internaționale printr-o serie de evenimente inedite. Reporterii noștri au stat de vorbă cu ei și au obținut o serie de dezvăluiri, în premieră.

Se pune țara la cale în sala mesei rotunde din Casa de Cultură „Pontus Euxinus”,  din Năvodari. Luna februarie se anunță plină de evenimente ce nu pot trece neobservate. Bineînțeles că principalii beneficiari ai acestor proiecte sunt copiii din Năvodari.
Voluntarii iubesc ceea ce fac în cadrul proiectului “Ambasadadorii bibliotecii” și consideră că astfel îi vor ajuta pe elevii din Năvodari să își dezvolte o serie de abilități.
Alina este voluntar de aproape doi ani și spune că și-a dezvoltat foarte mult personalitatea în acest timp, cu ajutorul colegilor de la centru și prin activitățile la care a participat. Însă este extrem de încântată că prin acțiunile ei îi poate ajuta pe micuți.
Pe 14 februarie este nu doar Ziua Îndrăgostiților, ci și ziua iubitorilor bibliotecilor, iar pe 26 februarie ar fi bine să spuneți cuiva un basm, asta dacă vreți să marcați Ziua Spunerii basmelor.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/ambasadorii-bibliotecii-din-navodari-la-treaba/
Articolul “Ambasadorii bibliotecii” din Năvodari, la treabă apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole