Termica Distribuţie Năvodari SRL şi grija faţă de locuitorii oraşului

Fiindcă am avut parte de o iarnă grea, cu temperaturi foarte scăzute, societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL a crescut temperatura în caloriferele năvodărenilor, pentru ca aceştia să nu resimtă frigul de afară.
Reprezentanţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari au luat decizia de a mări temperatura din utilaje, astfel încât abonaţii din Năvodari să poată beneficia de temperaturi mai ridicate la calorifere, pentru a avea un mediu ambient călduros şi confortabil în locuinţe. Măsura a fost luată având în vedere vremea rea şi temperaturile care au scăzut considerabil în luna ianuarie.
Angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari au acţionat operativ, astfel încât abonaţii din oraş au avut temperaturi mai ridicate în calorifere în luna ianuarie. Reamintim că agentul termic în oraşul Năvodari este furnizat de SC Termica Distribuţie Năvodari, aceeaşi societate care se ocupă şi de reabilitarea unor străzi şi alei pietonale din localitate. De altfel, anul trecut, Termica Distribuţie Năvodari SRL a realizat diverse lucrări la infrastructura oraşului, punând astfel în practică proiectele administraţiei locale. Printre proiectele realizate se numără reabilitarea străzilor, înfiinţarea de noi locuri de parcare, amenajarea parcurilor, a locurilor de joacă şi a aleilor de promenadă. Totul în scopul îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă ale locuitorilor oraşului Năvodari.
Şi în acest an, lucrările la infrastructura oraşului Năvodari vor continua în forţă. Aşa cum declara, la sfârşitul anului trecut, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL,  Marian Surdu , în viitorul apropiat vor intra în reabilitare mai multe străzi din oraş. „Urmează să fie executate lucrări de împietruire, asfaltare, bordurare, amenajare de trotuare pe străzile Câmpului, T3, T5, T7, Speranţei, Ceferistului. Ţinând cont de bugetul care va fi alocat, avem în vedere amenajarea de noi parcuri şi parcări în oraş, dar şi amenajarea tramei stradale. Ne dorim să amenajăm un parc în zona Bisericii «Sfântul Nicolae», un alt parc în zona H, dar şi un stadion mic lângă Sala de Sport“, a explicat directorul Marian Surdu.
Sursa: http://www.termicadistributie.ro/termica-distributie-navodari-srl-si-grija-fata-de-locuitorii-orasului/
Articolul Termica Distribuţie Năvodari SRL şi grija faţă de locuitorii oraşului apare prima dată în Navodari Online .