Cele mai pomenite mămici din lume sunt din Năvodari

Ca în fiecare zi, de vreun an de zile am program de „pomelnice” de două ori pe zi, 20 de minute dimineața, 20 seara. Inevitabil mă găndesc cu mare „drag” la mămicile voastre când plec de acasă (Năvodari) spre birou (Constanța), indiferent pe care rută… Cred că nu m-am gândit atât de mult în toată viața la mama mea cât mă găndesc la ale voastre. Da, mamele voastre imi preocupă gândurile aproape o ora, ZILNIC!
Mamele voastre fac parte din viața mea. Corect?
Sunt din ce în ce mai convins că expresia „MILF” a luat naștere în circumstanțe asemănătoare…
Până acum ceva timp, când stăteam de vorbă cu cineva de prin țară, aproape toată lumea mă întreba ceva de Mazăre…
De prin iulie, surpriză, toți mă întreabă de drumurile Năvodari-Mamaia, de „drumurile lui Matei”.
Nu știu dacă realizați… dar vara asta s-au perindat pe drumurile astea ceva turiști… mii? Zeci de mii? Ne-am făcut de tot rahatul!!!
Mamele voastre de găinari!!!
Ce legătură au mamele voastre cu asta ?
Păi astea 15-20 de mămici, câți consilieri or fi în primăria Năvodari cu tot cu Matei…? Dacă mamele astea foloseau prezervativ cândva, poate nu mai plăteam 6000 lei să-mi repar mașina!!! (4 amortizoare, bucșăraie… șamd).
Da, știu… Trebuia să conduc cu 20 km/h… Să conducă mamele voastre cu 20 km/h când ai de lăsat un copil la școală și trebuie să fii la ora 8 la muncă…
Dar ne mândrim că suntem din Năvodari, Orașul unde soarele sărută… ce? Asfaltul?
Repet, Mamele voastre de găinari!!!
Găinarilor, voi ăștia 15-20, consilieri, viceconsilieri, primar, viceprimar, pușcăriași, vicepușcariași, VOI PE CINE ÎNJURAȚI când vă stricați mașinile pe drumurile astea împuțite?

Cele mai Accesate Articole