Centru sanitar multifuncțional la Năvodari. Investiție necesară pentru locuitorii orașului și cei din zonele apropiate

Reprezentanții Primăriei Năvodari, ai Consiliului Județean Constanța și ai Spitalului Județean Constanța au purtat, astăzi, noi discuții legate de înființarea unui centru sanitar multifuncțional în orașul Năvodari.
Acesta ar urma să funcționeze ca o unitate de tratament ambulatoriu și ar fi specializat pe medicină internă, cardiologie, pediatrie, chirurgie și obstetrică-ginecologie, a precizat președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu.
”Înființarea unui centru sanitar multifuncțional în orașul Năvodari este, din punctul meu de vedere, un proiect viabil. Astăzi, am avut o nouă întâlnire de lucru cu colegii mei din Consiliul Județean, cu reprezentații Primăriei Năvodari precum și cu conducerea Spitalului Județean Constanța. Am analizat care sunt variantele pe care le avem la dispoziție pentru a demara investițiile. Potrivit legislației, procedurile necesare implementării acestei soluții sunt destul de ample”, menționează șeful CJC într-o postare pe Facebook.
În toamna anului trecut, Marius Horia Țuțuianu a discutat despre înființarea centrului sanitar în orașul Năvodari și cu Raed Arafat, secretarul de stat al Ministerului Afecerilor Interne.
Președintele Consiliului Județean sublinia atunci că îmbunătățirea serviciilor medicale în județ reprezintă o prioritate, menționând că  centrul medical multifuncțional de la Năvodari ar urma să deservească atât locuitorii din zonă, cât și pe cei din localitățile apropiate.
Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/centru-sanitar-multifunctional-la-navodari-investitie-necesara-pentru-locuitorii-orasului-si-cei-din-zonele-apropiate/
Articolul Centru sanitar multifuncțional la Năvodari. Investiție necesară pentru locuitorii orașului și cei din zonele apropiate apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole