Gest de o cruzime rară al unui tânăr din Năvodari. A ucis un câine și a postat imaginile pe internet

Un tânăr din Năvodari a șocat internauții după ce a postat pe o rețea de socializare imaginile care arată cum ucide un câine. Animalul este legat de picioare, iar agresorul îl lovește cu un topor de mai multe ori. Individiul a pus apoi filmulețul pe Facebook, iar oamenii au fost revoltați de cruzimea sa. Mai multe persoane au sesizat Poliția precum și Protecția Animalelor.
Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a dispus verificări în acest caz. Tânărul respectiv este din Năvodari dar pe pagina sa de socializare precizează că s-a mutat la Arad. Poliția din Arad l-a identificat deja ca fiind Alexandru Memet în vârstă de 26 de ani, angajat cioban la o stână.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad a declarat că lui Alexandru Memet i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru uciderea fără drept, cu intenţie, de animale, faptă sancţionată cu pedeapsă cu închisoarea de la trei luni la un an sau cu amendă penală.
Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!

Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/gest-de-o-cruzime-rara-al-unui-tanar-din-navodari-a-ucis-un-caine-si-a-postat-imaginile-pe-internet/
Articolul Gest de o cruzime rară al unui tânăr din Năvodari. A ucis un câine și a postat imaginile pe internet apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole