În maximum 4 luni încep lucrările de renovare ale spitalului din Năvodari

Spitalul din Năvodari nu mai funcționează de dinainte de Revoluție. Acum se dorește înființarea unui centru medical cu mai multe specialități. Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, spune că ar urma să funcționeze ca o unitate de tratament ambulatoriu, dar fiind specializat pe medicină internă, chirurgie, cardiologie, pediatrie și obstetrică – ginecologie.
„Dacă spațiul o va permite, vom mai deschide și alte secții (…) Noi încercăm să facem un centru ambulatoriu 24 de ore din 24, inclusiv cu centru UPU (…) Banii vin din coordonarea Spitalului Județean Constanța. De reabilitarea clădirii se va ocupa Primăria Năvodari. Fiind un centru sanitar al Spitalului Județean, se va ocupa (de dotare n.r.) Spitalul Județean Constanța. Locuitorii din Năvodari au nevoie de un asemenea centru, întrucât, la ora actuală nu există, în Năvodari, niciun spital și niciun centru medical“, a declarat președintele CJC.
De asemenea, primarul din Năvodari, Florin Chelaru susține că în aproximativ 4 luni ar putea începe lucrările de renovare.
Citeste tot articolul AICI
Sursa: http://radioconstanta.ro/2017/02/13/in-maximum-4-luni-incep-lucrarile-de-renovare-ale-spitalului-din-navodari/
Articolul În maximum 4 luni încep lucrările de renovare ale spitalului din Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole