Nicolae Matei: ”Demersul meu este menit să nu lase abuzul în serviciu dezincriminat”

Fostul primar al orașului Năvodari, Nicolae Matei, face precizări după articolele defăimătoare apărute astăzi în presă, în care se menționează că a cerut în instanţă suspendarea şi anularea OUG 14 și astfel i-ar sfida pe românii care au ieșit în stradă.


”Refuz să cred că suntem un popor de barbari și vrem să facem toată țara ca o pușcărie! Noi ne gândim la câte pușcarii să mai construim, în timp ce alte nații se dezvoltă cu viteza luminii !
Demersul meu este menit să nu lase abuzul în serviciu dezincriminat! 
Modul cum era descris, dar mai ales cum era interpretat și aplicat abuzul în serviciu dă posibilitatea ca ”sistemul” să poată agața pe oricine deranjează – și așa am ajuns o țară de nebuni în care aproape toti primarii, aleșii comunităților locale au câte 2- 3 dosare penale!
Asta înseamnă că avem un sistem judiciar bolnav și trebuie schimbat din temelii pentru că a distrus mii de vieți omenești, a distrus cariere și munca de o viață a unor oameni nevinovați, a paralizat de frică și a blocat toată activitatea administrațiilor publice locale!
Trebuie să chemăm observatori judiciari internaționali, să ne armonizăm legislația cu a țărilor care ne critică, Olanda și Germania, pentru că ce e bun pentru ele este bun și pentru România !
În prezent, politica judiciară a României și modul în care se aplică sunt ale unei țări aflate sub dictatură, de aceea sunt posibile atâtea abuzuri si erori judiciare!
Acțiunile le-am făcut singur, dar o să angajez un avocat să meargă cu mine în instanță.
Da, OUG 13 trebuie să intre în vigoare pentru că OUG 14 este dată sub presiunea unor instituții și a unor manifestanți care NU au abilitatea să legifereze!
OUG 14 este dată cu încălcarea legii și este neconstituțională! Parlamentul trebuie să își facă datoria și, în democrație,  trebuie să fie cea mai importantă și respectată instituție din România”, precizează Nicolae Matei.

Iată conținutul acțiunilor: Cerere de anulare /  Cerere de suspendare


Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/nicolae-matei-demersul-meu-este-menit-sa-nu-lase-abuzul-in-serviciu-dezincriminat/
Articolul Nicolae Matei: ”Demersul meu este menit să nu lase abuzul în serviciu dezincriminat” apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole