Vești bune pentru suporterii din Năvodari! Transport gratuit la meciurile Viitorului

Clubul FC Viitorul anunță că iubitorii fotbalului din Năvodari  vor beneficia de transport gratuit la partidele formației constănțene.
Astfel, conducerea clubului precizează că suporterii Viitorului din Năvodari, care nu au mijloc de transport personal şi doresc să asiste la confruntarea FC Viitorul – ACS Poli Timişoara, sunt aşteptaţi sâmbătă (25 februarie) în Centru (zona Troiţă).De aici, la ora 14:00, va pleca un autocar spre stadionul Central.
Suporterii din Constanţa vor avea și ei în continuare la dispoziție un autocar care să-i ducă la partidele Viitorului. În cazul lor, întâlnirea va avea loc la Palatul Copiilor, tot la ora 14:00.
FC Viitorul va juca sâmbătă împotriva formației ACS Poli Timişoara. Confruntarea din cadrul etapei a 25-a a Ligii  va începe la ora 15.00.
Returul suporterilor din Constanţa şi Năvodari va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/vesti-bune-pentru-suporterii-din-navodari-transport-gratuit-la-meciurile-viitorului/
Articolul Vești bune pentru suporterii din Năvodari! Transport gratuit la meciurile Viitorului apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole