Se fac pași importanți pentru deschiderea centrului medical multifuncţional la Năvodari

Ideea unui centru medical la Năvodari este una ambiţioasă, iar concretizarea sa este cerută de mult timp de către locuitorii orașului.
Încă din toamna anului trecut se vorbește despre înființarea acestui centru sanitar, iar autoritățile susțin acum că acesta a devenit un proiect viabil.
După discuții purtate de către reprezentanții Consiliului Județean Constanța cu cei ai Primăriei Năvodari, ai Spitalului Județean și chiar cu secretarul de stat Raed Arafat, autoritățile susțin că a fost stabilit și spațiul în care ar urma să funcționeaze centrul medical.
Președintele CJC, Horia Țuțuianu a indicat în acest sens clădirea pentru copiii cu dizabilităţi din Năvodari. Jumătate din această clădire aparţine Direcţiei pentru Protecţia Copilului, instituţie aflată în subordinea CJC.
Țuțuianu a precizat că aleșii județeni se vor reuni în ședință săptămâna viitoare, pe ordinea de zi figurând și proiectul care prevede trecerea acestui spaţiu al CJC în administrarea oraşului Năvodari, pentru înființarea instituției sanitare.
Reamintim că reprezentanții Primăriei Năvodari, ai Consiliului Județean Constanța și ai Spitalului Județean Constanța s-au întâlnit și pe 9 februarie pentru a discuta despre înființarea centrului sanitar multifuncțional în orașul Năvodari.
Acesta ar urma să funcționeze ca o unitate de tratament ambulatoriu și ar fi specializat în medicină internă, cardiologie, pediatrie, chirurgie și obstetrică-ginecologie, a precizat președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu.
Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/se-fac-pasi-importanti-pentru-deschiderea-centrului-medical-multifunctional-la-navodari/
Articolul Se fac pași importanți pentru deschiderea centrului medical multifuncţional la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole