Școala Tudor Arghezi din Năvodari a organizat „Ziua porților deschise”

Părinții, însoțiți de cei mici au vizitat spațiile școlare și au discutat cu cadrele didactice despre oferta educațională. Pentru anul școlar 2017-2018, au fost prevăzute trei clase pregătitoare, în care urmează să fie înscriși 75 de copii.

Evenimentul a debutat cu prezentarea școlii de către directorul instituției, a ofertei educaţionale, a metodologiei şi a calendarului de înscriere, precum şi a dascălilor care vor fi încadraţi la cele trei clase pregătitoare.
Trecerea de la grădiniță la școală este o etapă importanță în viața micuților. Copiii trebuie stimulați să se acomodeze în noul colectiv așa că în primul semestru cadrele didactice vor încerca să îi familiarizeze cu  noul statut, cel de elev.
Cadrele didactice ale şcolii au dorit să vină în întâmpinarea părinţilor care încearcă să găsească o şcoală de referinţă pentru copiii acestora.
Activitatea a avut ca scop cunoaşterea concretă de către părinţi a condiţiilor de învăţare oferite de şcoală, a activităţilor şi performanţelor realizate de elevi.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/scoala-tudor-arghezi-din-navodari-organizat-ziua-portilor-deschise/
Articolul Școala Tudor Arghezi din Năvodari a organizat „Ziua porților deschise” apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole