Mărțișoare handmade la Năvodari

Mai sunt doar câteva zile până la Mărțișor, iar copiii de la Centrul de Zi din Năvodari au creeat cele mai frumoase bijuterii. Mărțișoarele făcute de ei sunt deja la vânzare, iar bănuții care vor fi strânși vor fi folosiți pentru organizarea unei excursii la Delfinariu. Astfel, dacă sunteți în căutarea unor mărțișoare deosebite și realizate hand made, le puteți găsi la târgul de mărțișoare din Parcul Central Năvodari.

Ea este Maria. Are 9 ani și beneficiază de serviciile oferite de Centrul de zi pentru Copii din Năvodari. A lucrat împreună cu toți ceilalți copiii pentru a realiza aceste mărțișoare și felicitări deosebite. Spune că această activitate a încântat-o foarte mult și speră ca tot ceea ce ea și colegii ei au realizat să fie vândut. Cu banii strânși, copiii de la Centrul de Zi vor putea merge la Delfinariu pentru a-i întâlni pe Nini și ChenChen.
Ana Maria este o altă fetiță care a realizat mai multe modele de mărțișoare și îi este dificil să ne spună care model îi place cel mai mult.
Copiii nu au lucrat singuri. Au fost ajutați de voluntarii de la Liceul Lazăr Edeleanu din Năvodari. Deși nu au putut petrece foarte mult timp împreună, au legat prietenii cu micuții de la Centrul de Zi și așteaptă cu nerăbdare următoarele proiecte pentru a-i reîntâlni.
Mărțișoarele sunt unicat. Nu veți găsi două la fel, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele, acestea nu depășesc 3 lei. Dacă doriți să faceți un cadou deosebit cu ocazia mărțișorului și vreți, în același timp, să ajutați acești micuți, nu trebuie să faceți nimic altceva decât să mergeți în Parcul Central din Năvodari la Târgul de mărțișoare.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/martisoare-handmade-navodari/
Articolul Mărțișoare handmade la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole