Amiralul ne crede proști. Iată dovada

Vergil Chițac, recent înregimentat în filiala Constanța a Partidului Național Liberal, a avut ieri parte de prima ieșire în fața presei. Și cum am așteptat multă vreme această întâlnire, mi-am făcut conștiincios temele și mi-am trecut în agendă mai multe întrebări pe care aș fi dorit să i le adresez. Asta și pentru că încercările prealabile de a discuta cu domnul Chițac au fost sortite eșecului. Ba mi-a spus că în primele zile de mandat, ca primar, ar da afară profesorii fără rezultate (omul e pământ de flori în ale administrației, dar nimeni nu s-a născut învățat) ba n-a vrut să vorbească despre subiecte neplăcute pentru dânsul și m-a flituit rapid.
Tocmai din această cauză am avut un șoc, ieri, când am observat că după discursul pe care l-a susținut la sediul PNL, domnul Vergil Chițac refuză politicos să răspundă la întrebări și părăsește în grabă sediul de partid.
Adicătelea, după ce ne-a spus jumătate de oră DE CE A ALES SĂ CANDIDEZE, când a venit vorba despre întrebări, amiralul s-a ușchit, pe motiv că nu știe exact dacă va candida până nu-i validează biroul partidului intenția. Haidade!
Uimitoare a fost și reacția calmă a colegilor mei, cărora nu li s-a părut nimic în neregulă, deși eram clar, cu toții, în postura unor oameni FOLOSIȚI. Folosiți pentru ca domnul candidat să-și prezinte mesajul, fără însă a avea curajul să răspundă la întrebările presei, care, evident, n-ar fi fost cele mai comode pentru domnia sa.
Buuuun, să zicem că trecem peste episodul respectiv. Notăm doar încă o gafă într-un lung șir de astfel de pățanii și mergem mai departe. Dar ce credeți că a făcut amiralul Chițac odată ajuns acasă? S-a apucat să răspundă oamenilor care, adresau pe Facebook întrebări. Aceleași întrebări pe care n-a vrut să le accepte din partea presei, au fost perfect acceptabile din partea oamenilor de pe rețeaua de socializare.
Și nu una, mai multe. Și nu pe orice subiect, pe subiecte sensibile legate de orașul Constanța. Iată de exemplu, vă prezint în exclusivitate și în direct de pe Facebook, părerea candidatului Vergil Chițac despre cartierul Henri Coandă.
 

 
Interesant, nu? Jurnaliștii BA, oamenii de pe Facebook, DA. Cam laș, aș spune eu, domnule amiral. Ipocrit, urât și laș.
Și ca să încheiem într-un ton vesel, vă las să citiți ce spune amiralul Vergil Chițac despre mogulul Comănescu, milionarul care l-a ales și impus drept candidat al liberalilor pentru Primăria Constanța. Eu unul am râs sănătos. Chiar ne credeți proști, domnule Chițac. Păcat!
 

 

Cele mai Accesate Articole