Nu uitați, domnule Vrabie, presa v-a făcut mare!

Citesc, un pic mirat, că primarul Medgidiei refuză invitațiile televiziunii Alpha Media. Vreau și-mi doresc să cred că la mijloc e o neînțelegere. Altfel, simt nevoia să-i aduc aminte domnului Valentin Vrabie, pe care l-am promovat și lăudat, cu argumente, un lucru simplu: presa este cea care l-a făcut mare.
E foarte posibil ca și în alte comune să existe primari cel puțin la fel de performanți precum a fost Valentin Vrabie la Peștera. În lipsa mediatizării ei rămân niște bieți anonimi, lăudați și respectați în comunele lor, dar nimic mai mult.
Ei nu ar putea visa niciodată să acceadă la scaunul de edil al unui oraș de 40.000 de locuitori, pentru că ar trebui să intre în lupta electorală din postura de iluștrii anonimi.
Cam în aceeași situație ar fi fost Valentin Vrabie, dacă n-ar fi existat Alpha Media sau alte instituții media care au prezentat obiectiv activitatea primarului din Peștera. Iată de ce, atitudinea de acum a BĂRBATULUI Valentin Vrabie, pe care-l știu capabil să răspundă întrebărilor, chiar și a celor incisive cum știm că poate Mioara Gîrba Țuțu să adreseze, e ciudată și greu de înțeles.
Vă sfătuiesc, domnule primar Valentin Vrabie, nu numai să acceptați invitația televiziunii Alpha Media, ba chiar să stabiliți împreună cu reprezentanții acestei televiziuni audiențe televizate săptămânale. Dacă Alpha Media este poarta către discuții deschise cu oamenii din Medigidia, și n-am niciun dubiu că este așa, atunci trebuie să vă aflați în studioul acestei televiziuni cât mai des posibil. Cine vă sfătuiește altfel, vă sfătuiește prost.
 

Cele mai Accesate Articole