Joi se opreşte apa în Lazu, Agigea și Eforie Nord

La nivelul sistemului de distribuție apă potabilă din județul Constanța se vor executa lucrări de racordare a noilor conducte la rețeaua existentă în localitățile Lazu, Agigea și Eforie Nord. Pentru realizarea acestor operațiuni, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile timp de 36 de ore, de joi – 25 aprilie, ora 00.00, până vineri – 26 aprilie, ora 12.00.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitățile Lazu, Agigea și Eforie Nord. În vederea reducerii timpului de execuție a intervenției, ținând cont de complexitatea lucrărilor, echipele RAJA au demarat în urmă cu peste 2 săptămâni activitățile pregătitoare, astfel încât totul să se desfășoare în timp operativ.
Raja anunţă că, având în vedere lungimea instalației, a diametrului acesteia, dar și a debitului de apă, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare zonă afectată, pe măsură ce sistemul va intra în presiune și în funcție de topografia rețelei.
RAJA le aminteşte consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.
 
Articolul Joi se opreşte apa în Lazu, Agigea și Eforie Nord apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole