CS Năvodari, pregătită pentru debutul în returul DNS

Prima etapă a returului Diviziei Naţionale de Seniori (DNS) programează, sâmbătă, primul meci oficial în 2017 pentru CS Năvodari. Liderul autoritar al DNS, CS Năvodari (30p), se deplasează la Sânicolau, pentru meciul cu ocupanta locului şase, CSUAV Arad (9p). Confruntarea este programată de la ora 10.
Năvodărenii au pierdut unul dintre cei mai buni jucători în intersezon, Dumitru Paraiane semnând în Superligă, cu CSM Bucureşti. Deasemenea, a părăsit echipa Alexandru Miron, care a renunţat, pentru moment, la activitatea sportivă, plecând să muncească în străinătate. Deasemenea, lipseşte şi Marian Pârvu, accidentat în amicalul de gală disputat contra celor de la Dinamo, jucătorul din linia a treia novodăreană urmând să lipsească până la finele sezonului. În schimb, gruparea din nordul litoralului a reuşit să readucă la echipă doi jucători, Răzvan Olescu (linia a III-a) şi Victor Blaj (aripă).
Echipa antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase a plecat de joi seară spre Arad, cu autocarul, ajungând la destinaţie în dimineaţa zilei de vineri.
Programul partidelor din etapa a VIII-a :
25 martie 2017, ora 10:00, Stadion Sânicolau: CSU AV Arad – CS Năvodari
25 martie 2017, ora 12:00, Stadion Constructorul: Stejarul Buzău – RCM Galaţi
25 martie 2017, ora 13:00, Stadion Unirea: CSM Bucovina Suceava – RC Bârlad
25 martie 2017, ora 16:00, Stadion Iuliu Haţieganu: CS Mănăstur – Ştiinţa Petroşani
Sursa: http://www.sportsudest.ro/cs-navodari-pregatita-pentru-debutul-in-returul-dns/
Articolul CS Năvodari, pregătită pentru debutul în returul DNS apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole