Planuri pentru vacanța de Paște

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la Sfintele Sărbători de Paşti, iar constănțenii si-au rezervat deja vacanțele. Cei mai mulți au optat pentru destinații in străinătate. Roma, Grecia și Bulgaria, sunt doar câteva dintre orașele preferate de aceștia. Totodată, si cererea pentru pelerinaje la locurile sfinte este intr-o continua creștere in această perioadă.

Paștele nu înseamnă doar o sărbătoare în familiei, ci poate fi și un prilej pentru a călători și a sărbători în alt cadru decat în mod obișnuit. De aceea și anul acesta, agențiile de turism vin cu o gamă variată de oferte.
Cei mai mulți dintre constănțeni  vor profita de aceste zilele libere, pentru o escapadă în destinații precum Grecia, Roma, Paris sau, de ce nu, pe plaiuri mioritice.
Potrivit agențiilor de turism, și Delta Dunării reprezintă o opțiune pentru petrecerea Sărbătorilor de Paște. Mai mult, cei care vor să-și petreacă ziua muncii pe litoralul românesc, au de unde alege.
Cele mai căutate stațiuni de pe litoralul românesc sunt stațiunile Mamaia și Venus. Potrivit agențiilor de turism, cererea pentru vacanțele de Paște a înregistrat o creștere față de aceiași perioadă a anului trecut. Cei mai mulți constănțeni optând pentru vacanțele în afara granțelor țării.
Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea
The post Planuri pentru vacanța de Paște appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole