Caravana teatrului în județul Constanța

Au mai rămas doar câteva zile până la premiera piesei de teatru Țara care n-a. Deși are un puternic accent comic, piesa tratează în același timp, cu seriozitate,  mai multe teme de actualitate. Se va incerca astfel sa se ofere publicului momente de destindere si de regasire interioara.

Georgiana Rusu, o actriță de doar 27 de ani, a reușit să dea viață  unui proiect prin care va duce spectacole de teatru în 12 localități constănțene.
Spectacolul de teatru, realizat cu scenariul si in regia lui Daniel Chirilă, va purta numele  „Tara care n-a…”  si va fi pus in scena de actorii Companiei de Teatru Lui’s Arts. Scenariul prezintă povestea a patru frați care primesc drept moștenire din partea tatălui o țară, pe care pot să și-o împartă după bunul plac, aspect care da nastere unor conflicte majore.
Primul spectacol se va desfășura pe data de 3 aprilie, in localitatea 23 August, iar ultimul a fost programat pentru data de 26 aprilie, in localitatea Negru Vodă. Prin intermediul acestui proiect cultural se urmareste stimularea participarii locuitorilor judetului Constanta la viata culturala.
Reporter: Camer Niță ; Imagine: Narcis Verdeș
The post Caravana teatrului în județul Constanța appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole