Incendiu la un liceu din Mangalia

100 de elevi şi 10 cadre didactice au fost evacuaţi, în această dimineață, dintr-unul dintre corpurile de clădiri ce aparţin Liceului „Ion Bănescu“ din Mangalia, acesta fiind cuprins de un fum dens. Pompierii şi un echipaj SMURD s-au deplasat, de urgenţă, la faţa locului, reuşind să stingă incendiul în timp record.

Panică la Liceul “Ion Bănescu” din Mangalia! Un incendiu a izbucnit într-o cameră din subsolul unui corp de clădire al liceului, degajând un fum dens și înecăcios. Cadrele didactice au intervenit prompt și au evacuate imediat elevii aflați în clădire, pentru ca, în scurt timp, pompierii sosiți la fața locului să localizeze și să stingă incendiul, înainte de a se extinde.
Incidentul, unul fără „emoţii“ pentru reprezentanţii ISU şi SMURD, a fost declanşat, potrivit pompierilor, de la o ţigară aruncată la voia întâmplării.
Pompierii spun că astfel de incidente pot şi uşor evitate dacă s-ar da dovadă de mai multă responsabilitate.
Tot la Liceul „Ion Bănescu“ a mai avut loc un incendiu de vegetație, în urmă cu trei ani, chiar în momentul în care, pe terenul de sport, avea loc o competiţie naţională de bachet.
Redactor: Mihaela Dubei-Marin
The post Incendiu la un liceu din Mangalia appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole