Diplome de excelență pentru tinerii artiști din Năvodari. Succes al trupei Năvod-Art

Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Buşteni a găzduit în weekend cea de-a XXII–a ediţie a Festivalului Concurs Naţional al Teatrelor de Revistă pentru Copii – „Toată lumea râde, cântă şi dansează”.
Manifestarea are ca scop promovarea talentelor în domeniul teatrului, dansului și al muzicii.
Festivalul, unicul de acest gen din țară, a reunit aproximativ 250 de  participanți, cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, din 7 județe ale țării.
Pe scena Centrului Cultural “Aurel Stroe” din Buşteni a urcat și trupa de teatru Năvod-Art, coordonată de profesor Liliana Bărăscu.
Tinerele talente din Năvodari au prezentat spectacolul ” Scrisori” de Tudor Mușatescu, având o prestație deosebită și reușind să obțină diplome de execelență și de merit.
Festivalul de la Bușteni este înscris în Calendarul Activităţilor Educative Naţionale 2017, fiind organizat sub egida Ministerului Educației Naționale.








Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/diplome-de-excelenta-pentru-tinerii-artisti-din-navodari-succes-al-trupei-navod-art/
Sursa foto: Facebook  Casa De Cultura Navodari
Articolul Diplome de excelență pentru tinerii artiști din Năvodari. Succes al trupei Năvod-Art apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole