Casa D’Italia, scoasă la vânzare

Ambasada Italiei scoate la vânzare mai multe imobile pe care le detine în Bucuresti si in tară. Vorbim despre mai multe cladiri, dar și un teren pe Calea Victoriei din capitală. Vânzarea se va face prin licitatie. La Consanța, consulatul scoate la vanzare o cladire, cunoscută de localnici sub numele Casa D’Italia, cu pret de pornire de 500.000 de euro.

Casa D’Italia se afla in proprietatea statului italian încă din anul 1924. A fost sediul consulatului in diverse perioade de timp, dar si centru pentru tineret. A fost reabilitata in 1994 si 2004, insa de atunci a fost abandonata, iar acum a devenit o ruina.
Cu timpul însă, imobilul a început să se degradeze şi, în urmă cu trei ani, clădirea a fost devastată de oameni ai străzii, în cautare de adapost.
Conform anunțului, procedura de licitație este reglementată de legislația italiană în vigoare și cu respectarea legii române. Ambasada își rezervă dreptul de a efectua vânzarea chiar și în cazul în care va exista o singură ofertă, considerată valabilă, conformă și adecvată, precum și dreptul de a anula, suspenda sau revoca procedura de licitație în orice etapă, conform legislației în vigoare.
Redactor: Paul Alexe
The post Casa D’Italia, scoasă la vânzare appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole