Interes enorm, bilete puţine

Interes enorm în jurul meciului pe care echipa României îl va susţine, la Mamaia, contra Marii Britanii, în play-off-ul Grupei Mondiale II din Fed Cup. Biletele scoase la vânzare de către federaţia de specialitate, prin intermediul unei platforme online, s-au epuizat în mai puţin de două ore şi jumătate!

Preferinţa fetelor noastre pentru zgură, ca suprafaţă de joc, dar şi dorinţa Simonei Halep, a cincia jucătoare a lumii şi lidera echipei tricolore, de a juca în oraşul natal, au reprezentat principalele motive pentru care arena centrală de la Tenis Club IDU din Mamaia, cu o capacitate de 1900 de locuri, a fost desemnată gazdă a întâlnirii dintre România şi Marea Britanie. Din păcate, cea mai cochetă arenă de tenis din sud-estul Europei are şi un mare inconvenient, numărul mic de locuri.
Trebuie menționat faptul că „împărțirea” biletelor a căzut, exclusiv, în sarcina Federației Române de Tenis, clubul gazdă, TC IDU Mamaia, nefiind implicat în vânzarea biletelor.
Între timp, căpitanii nejucători ai celor două echipe au făcut nominalizările, astfel că deja putem știi că ambele națiuni vor fi reprezentate de cele mai valoroase jucătoare ale momentului, în frunte cu Simona Halep, nr.5 mondial, pentru echipa noastră, respectiv Johanna Konta, nr.7 mondial, pentru britanice. Alături de Halep, Ilie Năstase și Alina Tecșor le mai au la dispoziție pe Irina Begu, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea, în timp ce Konta este secondată de Heater Watson, Laura Robson și Jocelyne Rae.
Reporter: Paul Alexe ; Imagine: Adrian Florea
The post Interes enorm, bilete puţine appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole