A trăit o adevărată spaimă

Incident neplăcut pentru o constănțeancă. Femeia a trait o adevărată spaimă după ce mâna în care ținea poșeta, i-a fost prinsă în ușa unui autobuz. Șoferul nu a observant-o și a pornit de pe loc târând-o câțiva metri. Femeia a refuzat transportul  la Unitatea de Primiri Urgențe.

Totul s-a petrecut joi dimineată, în timp ce călătoarea cobora dintr-un autobuz în stația 5-40 de la Pescărie. Femeia a trăit o adevărată spaimă după ce și-a prins mâna între ușile autobuzului, iar șoferul, neobservând-o, a pornit și a târât-o câțiva metri. La locul accidentului a fost solicitat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță, care să verifice dacă femeia este rănită și dacă are nevoie de îngrijiri de specialitate. Constănțeanca, în vârstă de 64 de ani, a suferit o contuzie la mâna care i-a fost prinsă între ușile mijlocului de transport în comun. Cu toate acestea, ea a refuzat  să fie dusă la Unitatea de Primiri Urgențe și a preferat să meargă acasă.
Polițiștii vor cerceta cazul pentru a afla cum a fost posibil evenimentul neplăcut. Oamenii legii ar putea deschide un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Asta doar dacă victima va depune plângere împotriva șoferului neatent.
Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea
The post A trăit o adevărată spaimă appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole