Ministrul turismului, la Mamaia

La Mamaia  a avut loc cea dea doua întâlnite a Ministrului Turismului, Mircea Titus Dobre, cu agenții economici din turism, în vederea pregătirii sezonului estival 2017.  Constanța și Mamaia sunt gata să-și primească turiștii.

În cadrul întâlnirii de vineri, ministrul turismului, Mircea Dobre, s-a declarat dezamăgit de faptul că puţini hotelieri au răspuns invitaţiei de a participa la dezbaterea publică.
În cadrul aceleiași întâlniri, au fost dezbătute vechile probleme ale turismului românesc, ce nu și-au găsit încă rezolvarea.
Printre cei prezenți la întâlnire s-a numărat și primarul Orașului Năvodari, Florin Chelaru, încurajând investitorii să dezvolte proiecte  în orașul pe care îl conduce.
Edilul Constanței, Decebal Făgădau a spus  că autorităţile locale vor să construiască un produs turistic unit şi competitiv, care să se numească Dobrogea. Acesta le-a mulţumit reprezentanţilor Asociaţiei Patronale Mamaia pentru activitatea depusă și a declarant că Stațiunea Mamaia cât și Constanța, sunt pregătite să-și întâmpine turiștii.
Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea
The post Ministrul turismului, la Mamaia appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole