Dublă lansare de carte, la Năvodari

Casa de Cultură „Pontus Euxinus”, din Năvodari, a fost gazda lansării romanului de aventuri „Singur împotriva oceanului”, aparținând scriitorului Constantin Costache. În cadrul aceluiași eveniment, a fost prezentat  și volumul „Apocalipsa Zombie”, semnat de un remarcabil talent literar, elev al Școalii nr. 2 din Năvodari.

Cu ocazia Zilei Internationale a cărții și a drepturilor de autor, la Năvodari, a avut loc un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de literatură. Scriitorul Constantin Costache si-a lansat volumul „Singur împotriva Oceanului”.
După cum ne-a obișnuit de-a lungul anilor, Casa de Cultură „Pontus Euxinus” din Năvodari a fost gazda acestui eveniment.
În cadrul aceluiași eveniment, a fost prezentat și volumul „Apocalipsa Zombie”, semnat de un tânăr talent literar, elev al Școlii nr 2 din Năvodari.
Prezent la eveniment a fost și Președintele Uniunii Scriitorilor din România, filiala Dobrogea. Acesta a avut numai cuvinte frumoase la adresa celor doi scriitori.
 „Ziua Bibliotecarului din România” este sărbătorită începând cu anul 2005, pe data de 23 aprilie, concomitent cu Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor. Aceasta din urmă este organizată de UNESCO în scopul promovării lecturii, publicării și a drepturilor de autor, prima manifestare de acest fel desfăşurându-se în anul 1995. Data de 23 aprilie nu a fost aleasă întâmplător, această zi marcând dispariţia a doi titani ai literaturii universale, William Shakespeare și Miguel de Cervantes.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/dubla-lansare-de-carte-la-navodari/
Articolul Dublă lansare de carte, la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole