Proiectele de anvergură continuă la Năvodari

Consilierii locali din Năvodari s-au întrunit într-o ședință ordinară de lucru. Pe ordinea de zi s-au aflat 36 proiecte de hotărâre, iar 14 proiecte au fost pe lista suplimentară. Toate au fost aprobate de către aleșii locali.

Aleșii locali din Năvodari s-au reunit pentru a vota o serie de proiecte care vizează modernizarea și bunul mers al orașului, precum și bunăstarea locuitorilor orașului. Printre proiectele de hotărâre aprobate, vineri, în ședința de Consiliu Local, a fost și cel cu privire la creșterea burselor pentru elevi din unitățile de învățământ preuniversitar din Năvodari.
Consilierii au aprobat și rectificarea de buget, unde s-au alocat bani la proiecte extrem de importante pentru orașul Năvodari.
Pentru următoarea perioadă, se vrea lărgirea bulevardului Năvodari, amenajarea unei noi piste pentru bicicliști și achiziționarea unor stații pentru călători.
Unul dintre proiectele viitoare pe care edilul orașului Năvodari îl are în vedere, vizează construirea bazei sportive de pe strada Stadionului.
Totodată, în cadrul întâlnirii a fost votat și validat mandatul de consilier local al lui Nichita Rafael, acesta depunând și jurământul.
Toate cele 36 de proiecte de pe ordinea de zi, dar și cele de pe lista suplimentară au primit votul favorabil.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/proiectele-de-anvergura-continua-la-navodari-3/
Articolul Proiectele de anvergură continuă la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole