Anunț important al Primăriei Năvodari. Unde se achită facturile pentru energia termică

Primăria Năvodari anunță că începând cu luna mai 2017, Serviciul Public de alimentare cu energie termică, produsă centralizat, în sistemul de transport, distribuţie și furnizare al oraşului Năvodari către consumatorii finali, populaţie şi agenţi economici, a fost preluat de SC Termica Distribuţie Năvodari SRL, în baza unui contract de delegare de gestiune.
Năvodărenii sunt informați că facturile pentru consumul de energie termică vor fi emise şi încasate de către SC Termica Distribuţie Năvodari SRL la sediu sociatăţii str. Tineretului nr. 1, Năvodari (fosta 5 D.A.R.A.).
În ceea ce privește facturile emise de Oraș Năvodari, inclusiv cele pe luna aprilie 2017, acestea se vor achita la sediul Direcţiei Economice din str. Sănătăţii nr. 2.

”Avem rugămintea ca începând cu data de 1 iulie 2017, toţi abonaţii Serviciului de Termoficare al oraşului (persoane fizice şi persoane juridice, inclusiv Asociaţiile de Proprietari) să se prezinte la sediul SC Termica Distribuţie Năvodari SRL ca să ridice formularele în vederea încheierii contractelor şi a convenţiilor de furnizare energie termică necesară încălzirii şi a apei calde menajeră”, se precizează într-un comunicat semnat de primarul Florin Chelaru.

Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/anunt-important-al-primariei-navodari-unde-se-achita-facturile-pentru-energia-termica/
Articolul Anunț important al Primăriei Năvodari. Unde se achită facturile pentru energia termică apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole