Centrul Olimpic de la Năvodari ar putea trece în administrarea FR de Canotaj


Chiar dacă s-a retras acum patru ani din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, Elena Frîncu a rămas aproape de marea familie a sportului constănţean.
Recent recompensată cu titlul de membru de onoare al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, fosta şefă a DJST-ului a declarat că trecerea Centrului Olimpic de Canotaj de la Năvodari în administrarea Federaţiei Române de Canotaj s-a făcut conform descentralizării.
„Centrul Olimpic de la Năvodari a fost realizat cu banii statului şi aparţine acestuia, însă, conform principiului descentralizării, MTS poate decide să schimbe administratorul bazei. Oraşul Constanţa a avut parte de multe facilităţi de-a lungul timpului, dar avea şi mai mulţi sportivi cu performanţe mai importante. Din păcate, acolo se mai pregătesc foarte puţini sportivi din judeţ şi



Citește tot articolul AICI

Sursa: http://www.cugetliber.ro/stiri-sport-centrul-olimpic-de-la-navodari-ar-putea-trece-in-administrarea-fr-de-canotaj-305090
Articolul Centrul Olimpic de la Năvodari ar putea trece în administrarea FR de Canotaj apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole