Inițiativă demnă de apreciat a unei adolescente din Constanța

La doar 13 ani Teodora, este deja voluntară la un fundație umanitară și asta nu e tot. Tânăra s-a gândit chiar  la o modalitate pentru a strânge fonduri și a pus deja la cale organizarea unui spectacol caritabil. Bănuții ce se vor strânge vor ajunge la Secția  de Pediatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean Constanța.

De la ideea tinerei, membrii clubului de voluntariat  Leo Constanța Gaudium, din care aceasta face parte,  în frunte cu cei din conducere s-au mobilizat și au decis să organizeze un spectacol de folclor dobrogean . Intitulat „In pași de dans către suflete minunate”, la inițiativă și-au anuntat pro bono participarea artiști precum Mircea Cazan și Ionuț Galani, dar și mai multe ansambluri de dansuri tradiționale ale spațiului dobrogean precum și interpreți de muzică populară.
Atât voluntarii Clubului Leo Constanța Gaudium cât și conducerea au susținut de la bun început ideea Teodorei și s-au implicat trup și suflet pentru ca spectacolul să fie unul de succes.
Așadar toți cei care doriți să vă bucurați de câteva ore magice și să asistați la spectacolul de folclor dobrogean nu ezitați să vă achiziționați bilete la evenimentul de marți, 23 mai. Spectacolul are loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, cu începere de la ora 18.00. Banii strânși vor fi folosiți pentru achiziționarea dispozitivelor medicale necesare secției de Pediatrie de la spitalul constănțean.
Reporter: Camer Niță ; Imagine: Narcis Verdeș
The post Inițiativă demnă de apreciat a unei adolescente din Constanța appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole