Oferte educaționale la Medgidia

O fi meseria brățară de aur, dar mândria de a studia la un liceu teoretic, bine cotat, este mai mare. Asta spun elevii din Medgidia care au venit cu să consulte oferta educațională pentru anul școlar viitor. Cei mai mulți dintre ei au ales liceele teoretice.

Mai multe licee din județul Constanța și-au prezentat programele școlare. Elevii interesați au venit pentru a se vedea la ce unitate de învățământ pot găsi profilul educațional pe care îl doresc, dar și pentru a afla care sunt dotările fiecărei instituții. Pentru Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu oferta este cea a unui învățământ de calitate la standarde europene.
Colegiul Național Kemal Ataturk s-a făcut cunoscut ca singura unitate  de învățământ din țară cu profil teologic musulman și pedagogic care continuă tradiția istorică a vechiului Seminar Musulman din Medgidia.
„Înțelepciune este puterea de a pune timpul și cunoștințele noastre la buna folosință.” Acesta este motto-ul Colegiului Tehnic „ Nicolae Titulescu” din Medgidia.
În cadrul Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu”, sloganul ales a fost „Un liceu pentru fiecare”. Pe lângă împărțirea de broșuri, la standurile unităților de învățământ au fost expuse și produse tematice.
Ca în fiecare an, la eveniment au fost prezenți și reprezentanții Colegiului Dobrogea Castelu. Beneficiile pentru elevi sunt cele care atrag atenția asupra instituției. Burse lunare, susținere financiară, masă caldă, dar și o calificare profesională recunoscută la nivel european.
Târgul este deschis până pe 19 mai, în sala de specatcole a Casei de Cultură IN Roman din Medgidia. Reprezentanții liceelor promit să vă răspundă la toate întrebările legate de învățământ, pentru a lua cea mai bună decizie.
Redactor: Paul Alexe
The post Oferte educaționale la Medgidia appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole