Sănătatea crește odată cu mine

Muzică, dans și voie bună la decernarea premiilor festivalului concurs „Sănătatea crește odată cu mine”, eveniment organizat de grădinița Amicii. Peste 300 de preșcolari de la mai mai multe grădinițe din toată țara au participat la competiția care a avut 5 secțiuni. Trofeul a ajuns la grădinița Licurici.

A devenit deja o tradiție ca grădinița Amicii să organizeze festivalul „Sănătatea crește odată cu mine”. 5 secțiuni a avut concursul la care au participat 300 sute de preșcolari din toată țara: gimnastică de înviorare, șah, fotbal, majorete  și artă plastică. Prichindeii talentați au fost atent evaluați de membrii juriului. Chiar și așa misiunea nu a fost una ușoară.
Cadrele didactice și preșcolarii grădiniței Amicii au avut motiv dublu de sărbătoare, deoarece decernarea premiilor a coincis cu Ziua Grădiniței. Emoțiile au fost mari atât pentru educatoare, cât și pentru copii.
Ca de fiecare dată părinții s-au mobilizat pentru ca evenimentul să fie unul reușit. 12 standuri tematice au fost amenajate în curtea grădiniței de fiecare grupă. S-au pus în vânzare dulciuri, sucuri, înghețată, baloane și jucării. Din banii strânși se va reamenaja spațiul de joacă din curtea grădiniței.
Proiectul ”Sănătatea crește odată cu mine!” își propune să ofere copiilor posibilitatea de a-și cultiva și de a-și menține interesul pentru o dezvoltare armonioasă, pe toate planurile: fizic, psihic, emoțional, social și comportamental.
Rpeorter: Camer Niță ; Imagine: Adrian Florea
The post Sănătatea crește odată cu mine appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole