Ziua școlii gimnaziale „Constantin Brâncuși” din Medgidia

Curtea Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși” din Medgidia a devenit neîncăpătoare pentru elevi, dascăli, dar și pentru părinții care au participat la festivitatea dedicată Zilei instituției de învățământ. La 54 de ani de la întemeierea școlii, dar și la 16 ani de când a primit numele lui Constantin Brâncuși, organizatorii au pregătit momente artistice, dar și târguri destinate comercializării unor produse tradiționale. Banii strânși se vor folosi la ajutorarea copiilor defavorizați din spital și din cadrul asociațiilor din oraș.

Sărbătoarea religioasă a Sfinților Împărați Constantin și Elena a reunit colectivul Școlii „Constantin Brâncuși” din Medgidia și invitații din rândul instituțiilor de învățământ din oraș.
În curtea instituției au fost amenajate cinci paviloane. Astfel că oaspeții au putut găsi produse tradiționale românești, turcești sau armânești.
Elevii se declară mândri că pot participa la un act de caritate.
Ziua școlii a fost dedicată micilor creatori și talentaților elevi care au arătat că motto-ul instituției îi caracterizează pe deplin: „Trebuie să urci foarte sus pentru a vedea departe”.
Redactor: Paul Alexe
The post Ziua școlii gimnaziale „Constantin Brâncuși” din Medgidia appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole