Vizită la fabrica de dulciuri

Elevii dornici să vadă cum arată o companie care produce dulciuri au fost în vizita la o fabrică  din Medgidia. Însoțiți de cadrele didactice copiii au fost conduși prin fabrică și au avut ocazia să vadă tehnologiile folosite în realizarea produselor.

În cadrul proiectului „Școala Altfel” elevii din cadrul Colegiului Național Kemal Ataturk din Medgidia au ales să viziteze o fabrică de dulciuri. Turul a început alături de Feuzi Ismail, directorul societății care le-a prezentat fiecare spațiu din fabrică și le-a oferit toate detaliile despre munca din spatele delicioaselor produse.
Elevii au fost cu adevărat impresionați atât de gustul dulciurilor cât și de tehnologia din spatele fabricării acestora. Faptul că au avut ocazia să servească multe produse în cadrul vizitei i-a încântat pe oaspeți.
Directorul societății s-a arătat încântat de interesul tinerilor vizitatori și de interacțiunea cu aceștia.
Cadrele didactice consideră că au făcut o alegere bună.  De asemenea declară că au avut parte de un moment pe care copiii l-au primit cu încântare deoarece au putut să își îmbogățească cunoașterea într-un mod plăcut.
Proiectul „Școala Altfel” se desfășoară în decursul unei săptămâni și are în vedere educarea elevilor prin activități recreative.
Redactor:Andreea Barbu
The post Vizită la fabrica de dulciuri appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole