Porecle nostime la CJC Constanța

Constantenii stiu sa rada din orice si fara indoiala au umor din belsug. Daca pe vremuri ne amuzam spunand bancuri cu Ceausescu, cu militieni, cu olteni, moldoveni sau ardeleni, acum, pastrand traditia, continuam sa radem alegandu-ne alte personaje. Pentru cei care nu stiu, Imparatul rosu si imparatul albastru sau alb, in functie de stare, traiesc printre noi si lucreaza in Consiliul Judetean Constanta. Paradoxal, tot acolo lucreaza si Banderas si H&M, un brand caruia nu-i facem reclama pentru simplu fapt ca este un personaj

Daca astepti destul de mult prin parcarea Consiliului Judetean Constanta si tragi cu urechea la discutiile angajatilor care se invart pe acolo, poti auzi surprins ca a intrat Banderas in sediu. …Toti sunt foarte speriati si intelegi ca celebrul actor american e un personaj temut acolo. De asemenea auzi ca a venit sau a plecat H&M si-i vezi rasufland usurati sau dimpotriva. Confuzia devine foarte mare si daca incerci sa afli mai multe zambesc si se indeparteaza de tine discret. Ca ziarist, incepi investigatia contrariat, curios si zambaret, hotarat sa descoperi misterul. In sediul Consiliului Judetean te lovesti de alt limbaj codificat care de asemenea te face sa zambesti. Intreband indraznet, afli ca de fapt H&M este imparatul rosu si Banderas este imparatul alb sau albastru, in functie de stare. Nu poti sa nu iubesti functionarii Consiliului Judetean Constanta. Cu atatea elemente ajutatoare este imposibil sa intelegi sarada. Imparatul rosu este fara indoiala, reprezentantul PSD, nimeni altul decat Presedintele Consiliului Judetean Horia Marius Tutuianu. Te lamuresti astfel si cine este H&M din parcare. Banderas clar este porecla vicepresedintelui Claudiu Palaz Iorga care odata intrat in cladirea Consiliului Judetean devine imparatul alb sau albastru….in functie de stare.
Nu am aflat nimic despre  numele de cod al celui de-al doilea vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, Dumitru Daniel Learciu si nici despre Prefect dar vom continua investigatiile.
Saptamana viitoare ne vom concentra pe Primaria Constanta.
Redactor: Daniel Albu
The post Porecle nostime la CJC Constanța appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole