Zi festivă la Colegiul “Kemal Ataturk” din Medgidia

Colegiul Național „Kemal Ataturk” din Medgidia a îmbrăcat straie de sărbătoare. De ziua școlii, alături de invitați, elevii și profesorii au omagiat educația și au pregătit un program artistic. Aniversarea celor 22 de ani de activitate a reprezentat un moment de bucurie. Asta, deoarece realizările elevilor au transformat colegiul într-unul de prestigiu.

Festivitățile organizate cu prilejul aniversării celor 22 de ani de activitate în cadrul Colegiului Național „Kemal Ataturk” din Medgidia au avut loc pe scena din cadrul Casei Armatei din localitate. În prezența elevilor, a părinților și a cadrelor didactice s-a desfășurat un program care a cinstit contribuția celor care au dezvoltat instituția.
Nu au lipsit nici momentele artistice pregătite de elevi.
A fost un bun prilej și pentru festivitatea de încheiere a anilor de liceu a elevilor din an terminal.
Prin devotament și implicare din partea profesorilor și a conducerii, instituția se bucură în prezent de prestigiu și totodată oferă elevilor condiții de studiu foarte bune.
În această zi specială urăm și noi colectivului instituției „La mulți ani și multe realizări care să aducă elevilor și alte beneficii pentru anii de studiu”.
Redactor: Paul Alexe
The post Zi festivă la Colegiul “Kemal Ataturk” din Medgidia appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole