Batman si-a facut apariția la Constanța

Surpriză de proporții pe Bulevardul  I. C. Brătianu din Constanța. Localnicii și turiștii care au trecut astăzi prin această zonă, au putut admira mașina lui… Batman. Se pare că faimosul personaj din celebrul film cu același nume trăiește la malul mării.

Mergând prin oraș am dat de mașina lui Batman si am pornit în căutarea lui.
Din fericire pentru noi, cineva l-a anunțat pe acesta că vrem să vorbim cu el și, la scurt timp, și-a făcut apariția. Fără costum ce-I drept.
Defapt, este vorba de un tânăr constănțean pasionat de mașini și al faimosului personaj Batman.
Haide-ți să descoperim și cum a fost făcută această mașină, care seaman izbitor cu bolidul cu care celebrul personaj se deplasa pentru a salva locuitorii din Gotham.
Am mai aflat că aceasta este dotată cu o butelie de azot care imită perfect fumul pe care-l scotea adevăratul Batmobil din film.
Batmobilul urmează a intra într-o nouă serie de modificări pentru a fi funcțională din toate punctele de vedere. Potrivit proprietarului, mașina urmează a fi gata in 10 zile.
Așteptăm cu nerăbdare să vedem noul Batmobil cu care „Batman„ de Constanța  va fi văzut prin oraș. Să sperăm că nu-și va face apariția și Joker.
Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea
The post Batman si-a facut apariția la Constanța appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole