Monica Iacob Ridzi, internată de urgență la spital

Monica Iacob Ridzi a fost internată de urgență la spital. Fostul ministru al Tineretului și Sportului a fost adus de la  Penitenciarul Gherla la spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, anunță gazetadecluj.ro.
Monica Iacob Ridzi a prezentat simptome grave care i-ar fi pus în pericol stare de sănătate, așa că reprezentanții Penitenciarului Gherla au fost de acord ca fostul ministru să primească îngrijri într-o clinică de specialitate.

 Date personale despre starea dânsei și afecțiunile suferite nu pot să vă comunic. Într-adevăr este internată la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca și urmează în curând să se întoarcă la Penitanciar. Din câte știu, astăzi va fi externată” a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului.

Monica Iacob Ridzi a fost internată de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău
Fostul ministru al Turismului, Monica Iacob Ridzi, a reușit să iasă, luna trecută, din închisoare pentru trei zile. Ea execută o pedeapsă în regim liber, iar, în funcție de comportament, poate părăsi închisoarea, în anumite condiții.
Monica Iacob Ridzi îşi execută cei cinci ani de închisoare în regim semideschis şi a cerut recent schimbarea regimului în unul deschis.



Sursa: libertatea.ro

Cele mai Accesate Articole