Dezinsecția aeriană, la Năvodari, a fost reprogramată

Primăria Năvodar anunțase, zilele trecute, că miercuri și joi vor avea loc acțiuni de dezinsecție pe raza orașului. Numai că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, acțiunea a fost amânată cu o săptămână.


Pentru aplicarea tratamentelor de combatere a tânțarilor, muștelor, capușelor, ploșnitelor, păianjenilor și viespilor pe raza orașului Năvodari, în diminetile zilellor de miercuri și joi, 21, respectiv 22 iunie, erau programate acțiuni de dezinsecție cu avionul. Numai că acțiunea a fost reprogramată, pentru perioada 26-27 iunie, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.
Primaria Navodari anunță locuitorii urbei ca în zilele menționate, intre orele 05:30 – 10:30, va organiza actiunea de dezinsectie cu avionul pe raza administrativa a orasului cu insecticid pentru combaterea terestra, din aer și zonele umede, pentru efectuarea dezinsectiei țânțarilor, muștelor, căpușelor, ploșnițelor, păianjenilor și viespilor din oras. Se vor folosi următoarele produse specifice activitatii mai sus menționate:
– insecticide pentru combatere din aer sau zone umede: K’OTHRINE PROFI EC 250 – producator BAYER (substanță activă DELTAMETHRINE 2,7% V per V 25 grame per litru și PIPERONIL BUTOXIDE 23,9% V per V 225 grame per litru;
– insecticid pentru combatere terestră: AQUA K’OTHRINE – BIOCID, producător BAYER (substanța activă DELTAMETHRINE 2%, produsul face parte din grupa principal III – pesticide non agricole, tip de produs 18 – insecticide, acaricide si produse pentru combaterea altor artropode.
Solutiile folosite nu sunt toxice pentru plante, animale si oameni, substantele folosite fiind avizate de Ministerul Sanatatii.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/dezinsectia-aeriana-la-navodari-fost-reprogramata/
Articolul Dezinsecția aeriană, la Năvodari, a fost reprogramată apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole