Tânără din Năvodari, descoperită băută la volan

Polițiștii avertizează că în ultimul timp, numărul conducătorilor auto care se urcă băuți la volan a crescut îngrijorător.
Este și cazul unei șoferițe din Năvodari care a crezut că nu i se poate întâmpla nimic deși conducea după ce consumase alcool.
IPJ Constanța precizează că la data de 24.06.2017, ora 07.40, polițiștii din cadrul Biroului Ruiter Mangalia au depistat-o pe F.A.-A., în vârstă de 27 de ani, din Năvodari, care a condus un autoturism, pe DN 39, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Ea nu a fost însă sigura sancționată în weekend de cei de la Poliția Rutieră.
La data de 25.06.2017, ora 19.06, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe N.T., în vârstă de 52 de ani, din localitatea 2 Mai — județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 39, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
De asemenea, la data de 24.06.2017, ora 23.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au depistat pe E.C., în vârstă de 63 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Timișanei din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
IPJ mai precizează că la data de 24.06.2017, ora 23.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurale Mihail Kogălniceanu l-au depistat pe C.Ș., în vârstă de 48 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 2A, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/tanara-din-navodari-descoperita-bauta-la-volan/
Articolul Tânără din Năvodari, descoperită băută la volan apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole