Începe “Delfinul de Aur” la Năvodari

La sfârșitul acestei săptămâni, mai exact vineri, 30 iunie, debutează o nouă ediție a tradiționalului Festival Internațional de Interpretare Delfinul de Aur. Așa cum v-am obișnuit, Litoral TV este partener media al evenimentului și v-a transmite în direct spectacolele-concurs şi Gala festivalului.

A venit vremea Festivalului Internaţional de Interpretare „Delfinul de Aur”. Între 29 iunie şi 2 iulie, are loc ediţia cu numărul 15 a  tradiționalului festival rezervat tinerelor talente interpretative. Iniţiat şi organizat de Palatul copiilor Baia Mare, „Delfinul de Aur” a reuşit să devină unul dintre cele mai importante evenimente  ale genului din România.
La cea de-a XV-a ediţie a Festivalului participă 80 de interpreţi români şi străini, din 20 de localităţi din România, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Republica Moldova, Italia, Estonia, Letonia și Lituania,  la categoriile de vârstă ce încep de la 5-6 ani și până la 16-18 ani.
Valoarea premiilor depăşeşte suma de 20 000 lei. Spectacolele-concurs şi Gala festivalului vor fi transmise în direct de Litoral TV.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/incepe-delfinul-de-aur-la-navodari/
Articolul Începe “Delfinul de Aur” la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole