Se deschide Tărâmul Magic al Crăciunului!

Primăria Constanța promite că anul acesta vom avea cel mai frumos Festival al Iernii în care vom găsi spiriduși, personaje de basm și dulciurile copilăriei.
Tărâmul Magic al Crăciunului este organizat în parcul Tăbăcărie și va fi inaugurat astăzi, la ora 18.00.
Copiii, părinții și bunicii sunt așteptați într-un decor de poveste cu ornamente și luminițe multe,  Atelierul de Dulciuri Magice sau   Ambasada lui Moș Crăciun.
Veți asista la spectacole susținute pe scena Castelului Fermecat și veți admira un impresionant brad de Crăciun, înalt de 20 m.
Publicul va deveni parte din poveste, participând activ la spectacole, alături de sutele de animatori şi personaje de basm, iar în atelierele lui Moş Crăciun, copiii vor fi antrenaţi în multiple activităţi educative şi artistice și îi vor scrie scrisori Moşului.
Astăzi, după deschiderea oficială veți putea admira și un spectacol de artificii și lasere.
”Va fi un spectacol de două ore care se va încheia cu un foc de artificii. Ulterior, în fiecare joi, vineri, sâmbătă și duminică vor fi spectacole între orele 18.00 și 20.00. De la 9.00 dimineață vor începe atelierele”, a declarat primarul Constanței, Decebal Făgădău.
În parcul Tăbăcărie a fost amenajat și Târgul de Crăciun care cuprinde  douăzeci de căsuţe de lemn unde veți găsi produse şi dulciuri specifice Sărbătorilor de iarnă.

Cele mai Accesate Articole