Proiecte pentru orașul Năvodari

Consilierii locali din Năvodari s-au întrunit într-o ședință extraordinară de lucru. Pe ordinea de zi s-au aflat 12 proiecte de hotărâre și 17 proiecte pe lista suplimentară. Toate au fost aprobate de către aleșii locali.

Unul dintre cele mai importante proiecte aflate pe ordinea de zi, dezbătut de consilieri și aprobat în unanimitate a fost proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții de amenajare a skate- park- ului din zona Baza Sportivă. Valoarea acestuia este de 1 milion cincisute de lei.
Totodată, în câteva săptămâni, toate sensurile giratorii de pe bulevardul Mamaia Nord vor primi denumiri.
De asemenea, consilierii au aprobat și proiectul ce vizează închirierea spațiilor amenajate din cadrul Centrului de Afaceri din Năvodari.
În același timp, a fost votat în unanimitate un alt proiect foarte important pentru oraș, și anume, repararea și consolidarea fostului spital din oraș, care va deveni Centru de Sănătate Multifuncțional.
Potrivit primarului, Florin Chelaru, reparațiile vor fi încheiate la finalul acestui an. Toate punctele de pe ordinea de zi au fost votate în unanimitate de către consilieri.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/proiecte-pentru-orasul-navodari-2/
Articolul Proiecte pentru orașul Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole