Au început înscrierile pentru toamnă

Astăzi au început  înscrierile pentru a doua sesiune a bacalaureatului. Examen naţional este programat să se desfășoare între 21 august şi 6 septembrie. În premieră, la bacalaureat, se va începe cu probele scrise, și abia apoi vor urma probele orale.

Candidații care nu au reușit să promoveze examenul în sesiunea din iulie sau în sesiunile din anii anterior se pot înscrie începând de marti pentru a susține din nou bacalaureatul.
Ca o noutate absolută, examenul va începe cu probele scrise. Astfel, sesiunea de toamnă a examenului debutează pe 21 august, cu proba scrisă la Limba şi literatura română.
Examenul se încheie pe 30 – 31 august, când este programată evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. În 1 septembrie, până la ora 16.00, vor fi afișate rezultatele, iar contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi, între orele 16:00 – 20:00. În perioada 2 – 5 septembrie vor fi soluționate constestațiile, rezultatele finale urmând să fie afișate în data de  6 septembrie.
Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea
The post Au început înscrierile pentru toamnă appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole