Minor din Medgidia, hoț la drumul mare

Un adolescent a fost prins de jandarmi, în stațiunea Mamaia, la scurt timp după ce a furat bani dintr-un autoturism.  La vederea oamenilor în uniformă, acesta a încercat să fugă, însă a fost prins și luat ”la bani mărunți”. Asupra lui s-au găsit  600 de euro şi 450 de lei.

Un echipaj de jandarmi, aflat, marți, 11 iulie, ora  09.00, în misiune în staţiunea Mamaia,  a observat un tânăr care a început să se agite şi a luat-o la fugă la vederea lor. Incidentul a avut loc în zona Perla. Tânărul s-a oprit abia după ce a fost somat. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că are 16 ani și este din Medgidia, după care i s-a făcut controlul corporal.  Asupra lui s-a găsit suma de 600 de euro şi 450 de lei .  Întrebat de unde are această suma mare de bani,  adolescentul a răspuns că de la părinţi şi că a venit să se distreze în Mamaia. După mai multe întrebări ale jandarmilor, a recunoscut că a sustras suma de bani din parcarea aflată în apropierea unui hotel, dintr-un autovehicul parcat.
Tânărul a fost condus şi predat la sediul Biroului de Politie Mamaia, și-a amntit că a mai sustras şi alte bunuri de valoare din alte autovehicule. Ulterior a recunoscut că a operat îndeosebi pe plajă și în parcări. Cercetările sunt continuate de Biroul Poliţiei Mamaia, sub aspectul comiterii faptei de furt.
Pentru siguranţa turiştilor şi în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanţei petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat uşa şi au închis ferestrele camerei unde sunt cazaţi sau ale autoturismelor, şi să nu parcheze în locuri ferite sau slab luminate. Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.
Redactor: Daniel Albu
The post Minor din Medgidia, hoț la drumul mare appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole